Nico Laas

De oer-Hollandse grote mensenvriend is dol op een feestje. Hij slaat zelden een uitnodiging af en is dus ook op menige party te vinden.

In de voetsporen van een van z'n voorvaderen, Sint Nicolaas, komt hij graag bij de mensen over de vloer. In verband met z'n hoogtevrees schuwt hij de daken en schoorstenen en gebruikt de deur...

Ook is hij niet zo dol op kleine kinderen wier geloof in de originele oud-oom een stevige deuk  oploopt na een bezoek van Nico, he...laas.

Een bezoek van Nico staat garant voor een half uur top amusement. Uiteraard mogen een aantal gasten voor Nico een liedje zingen... Maar ook Nico zingt voor U... Gezellige feestnummers en een enkel gevoelig lied... Ook krijgen een aantal gasten de kans hun droomwens in vervulling te laten gaan en kruipen zij in de huid van Vader Abraham, De smurfen en of Corry Konings... Wellicht moeten een aantal gasten in de zak mee naar Spanje... Of blijkt het toch om een oud Hollands zakloopspel te gaan? Wie wordt uitgeroepen tot ... van het jaar?!

Kortom, een spetterend optreden met zang, amusement, humor en veel gezelligheid!

Verwacht U een stoffige oude goedheiligman... NEE!!!!

Gewoon FEEST IN DE TENT en VET lachen...

Nico komt voor speciale gelegenheden het gehele jaar door met z'n woonboot uit Spanje.